4.5
(1)
Öppet, idag till 12:00

Habiliteringen Köping, Habiliteringscentrum Västmanland

Västmanlands sjukhus Köping, Köping

ANNONS

Habiliteringen Köping, Habiliteringscentrum Västmanland

Habiliteringscentrum ger stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller medfödd, omfattande och bestående rörelsenedsättning. Till vuxna med förvärvad hjärnskada erbjuds stöd kring kommunikation och kognition. Synenheten erbjuder stöd och behandling till personer med omfattande och bestående synnedsättning. Stödet är till för att underlätta vardagen och främja utvecklingen av bästa möjliga funktionsförmåga. Habiliteringscentrum har mottagning i Fagersta, Köping och Västerås. Vilken mottagning du får insatser ifrån beror på vilken kommun du bor i. Habiliteringen Köping ger stöd och behandling till dig som bor i Köping, Kungsör, Arboga och Hallstahammars kommun.

Informationen uppdaterades 17:27 - 12 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

4.5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

1 mar, 2017 Karin skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 12:00
Måndag - Fredag : 13:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 12:00
Måndag - Fredag : 13:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.