Öppet i morgon från 07:30

Kirurgmottagningen Länssjukhuset Ryhov

Sjukhusgatan, Jönköping, huvudbyggnaden.

ANNONS

Kirurgmottagningen Länssjukhuset Ryhov

Kirurgmottagningen tar emot patienter med sjukdomar främst i övre- och nedre mag-, tarmkanalen, i kärlen samt i hormonbildande organ.

Kirurgmottagningen utför behandlingar, operationer och så kallade endoskopiska ingrepp där man med hjälp av ett slangliknande instrument, endoskop, undersöker invärtes organ.

Kirurgkliniken har huvudansvaret för alla patienter med kirurgiska sjukdomar. Kliniken är indelad i fyra team med speciell inriktning på olika kirurgiska sjukdomsgrupper.

Nedre mag- tarmteamet, övre mag- tarmteamet, bröst- och endokrinteamet och kärlteamet. Varje team ansvarar för egna vårdplatser och har specialistmottagningar för remisspatienter.

Informationen uppdaterades 17:53 - 15 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 16:30
Fredag : 07:30 - 15:30

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 15:00
Fredag : 08:00 - 11:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.