Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Avdelning 17 Neonatal Hallands sjukhus Halmstad, Halmstad

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Avdelning 17 Neonatal Hallands sjukhus Halmstad, Halmstad

035 - 13 10 17

På neonatalavdelningen vårdas för tidigt födda och sjuka nyfödda barn med varierande vårdbehov, från lättvård till intensivvård. Avdelningen har 17 vårdplatser, 4 på intensivvårdsrum och 13 på familjerum.

Vår vårdfilosofi grundar sig i individuellt anpassad familjecentrerad vård. Det innebär att barn och föräldrar bor på enkelrum tillsammans under delar av eller hela vårdtiden. Även syskon kan få bo på familjerummet. Föräldrarna får hela tiden individuellt stöd och information kring barnets vård och behandling och vårdar sitt barn alltmer självständigt. Personalen med sin kunskap och erfarenhet finns alltid som stöd i bakgrunden.Neonatal hemsjukvård

I slutet av vårdtiden kan många barn skrivas ut till den neonatala hemsjukvården vilket innebär att familjen vårdar sitt barn hemma. De får hembesök av en barnsjuksköterska två gånger i veckan.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

035 - 13 10 17

Växelnummer:
035 - 13 10 00
Besöksadress
Huvudentré, ingång 4, målpunkt J, plan 4, Halmstad - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Öppettider
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besökstider för anhöriga
  • Måndag - Söndag Dygnet runt
Besöksregler
Anhöriga och närstående (åldersgräns 16 år) är välkomna att hälsa på familjerna under barnets vårdtid på avdelningen efter överenskommelse med ansvarig sjuksköterska. Syskon är välkomna efter att de ej varit på förskola de senaste fem dagarna.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?