Ring gärna 1177 för sjukvårdsrådgivning innan du kommer till jourmottagningen, speciellt om du har utslag/prickar i kombination med feber alternativt diarré och/eller kräkning.
Du kan förboka tid via vår hemsida: www.capio.se/allejouren. Tider publiceras kl. 16 varje helgfri vardag, inför helger kl. 21.
Du kan också ladda ner Capio app och chatta alla dagar mellan 7-22 med våra online läkare.
Vid allmänna frågor ring 031-725 00 54
Mån-fre kl. 10:00-12:00, 13:00-15:00 & 17:00-20:00.
Lör-sön & helgdagar: kl. 10:00-16:00.
Alléjouren har öppet för akuta besvär mellan 17-22 helgfri vardag och 10-16 röda dagar/helg.
För mer information besök vår hemsida: www.capio.se/allejouren.
Utomordentligt gott omhändertagande. Enkelt att boka jourtid på nätet, trots att det var lördag. Fick träffa läkare exakt på bokad tid. Professionell provtagning och diagnostisering samt tydlig information om vårdplan och prognos.
Antoni S.
6 maj, 2025
Allt var perfekt. Det är nästan som att man längtar tillbaka.