Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Mobilitetscenter i Göteborg, Västra Frölunda

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Mobilitetscenter i Göteborg, Västra Frölunda

031 - 22 05 90

Mobilitetscenter i Göteborg är en verksamhet med unika resurser och stor kompetens i frågor om bilkörning och funktionsnedsättning - bilanpassning, körkortsmedicinska utredningar, trafiksäkerhet och mobilitet.

Verksamheten startades 2002 på initiativ av rörelsehinderförbunden och drevs de första åren som ett projekt finansierat av Allmänna Arvsfonden.

Sedan 2006 drivs Mobilitetscenter av rörelsehinderförbunden i form av en ekonomisk förening. Mobilitetscenter är en fristående verksamhet som får uppdrag av sjukvård, habilitering och Försäkringskassan. Utredningarna utförs av legitimerade arbetsterapeuter med specialkompetens inom området. De bedömningsinstrument och metoder som används är vetenskapligt prövade och ger ett underlag för ställningstagande om fortsatt körkortsinnehav, utfärdande av körkortstillstånd eller behov av anpassning i bil.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

031 - 22 05 90

Besöksadress
F O Petersons gata 32, 421 31, Västra Frölunda - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 14:00
Remisskrav
Remiss krävs
Driftsform
Privat

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?