Gävle Läkarmottagning AB

Staketgatan 32, 803 11 Gävle

ANNONS

Gävle Läkarmottagning AB

Varmt välkommen till vår mottagning!
Mottagningen startade i augusti 2020 då jag Dr Henrik Wrethling tog över rätten att bedriva mottagningen på nationella taxan av Dr Eva Domert.

För er patienter som kommer på sjukvårdsbesök innebär detta att det är samma kostnad som på en hälsocentral då vi har samarbetsavtal med Region Gävleborg. Vi har inget remisskrav. Frikort gäller.
Vi har främst planerad mottagning men ring vid akuta problem så tar vi emot efter förmåga.
Förutom vanliga primärvårdfrågor jobbar vi även med läkarintyg till tex körkort, hälsokontroller, försäsongsundersökningar av idrottare och försäkringspatienter.

Vi använder oss av Region Gävleborgs IT-system vilket underlättar journalhanteringen och ökar därigenom patientsäkerheten. Mottagningen är kontantfri och betalning sker med kort, Swish eller faktura för företag.
För mer info titta vidare på vår hemsida!

Informationen uppdaterades 09:07 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.