Familjevårdsenheten kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Höglandssjukhuset, Västanågatan, hus 11.

ANNONS

Familjevårdsenheten kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Ultraljudsmottagningen
Du som är gravid erbjuds ultraljudsundersökning för att fastställa graviditetens längd, se antal foster och eventuella avvikelser. Tid bokas via barnmorskan på kvinnohälsvården.

Specialistmödravården
Mottagning för dig som väntar barn och har diabetes. Remiss hit får du av barnmorskan på kvinnohälsovården.

Auroramottagning
Mottagning för dig som känner stor förlossningsrädsla och har behov av hjälp och stöd att bearbeta rädslan. Vänd dig till din barnmorska på kvinnohälsovården för remiss hit.

Förlossningsavdelningen
Du som ska föda barn är välkommen hit. För bästa omhändertagande vill vi att du ringer innan du kommer. Du kan också ringa till oss dygnet runt för rådgivning.

BB-avdelning
Efter förlossningen kommer du tillsammans med ditt barn och din partner till BB-avdelningen där ni tillsammans får hjälp att ta hand om ert barn på bästa sätt. Vår ambition är att erbjuda övernattning för din partner första dygnet.

Informationen uppdaterades 09:25 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.