Hos oss finns familjeläkare, distrikssköterska/sjuksköterska, undersköterska, kurator och barnavårdcentral. Vi har nära samarbete med barnmorskemottagning, dietist, sjukgymnast och arbetsterapeut i närheten.
Flera patienter berömmer Byjorden Familjeläkarmottagning för sin professionella och vänliga personal, och god kommunikation. Trots dessa fördelar upplever några patienter dåligt bemötande, och lokalerna anses behöva bättre underhåll. Lång väntetid på provsvar och svårigheter att nå kliniken per telefon är ytterligare utmaningar för vissa patienter.
Professionella läkare och sköterskor
Bra kommunikation och uppkoppling
Dåligt bemötande ibland
Lokaler behöver förbättras
Trevligt bemötande
Liten vänlig mottagning
Lång väntetid på provsvar
Svårigheter att nå per telefon
familjer, allmänläkarkontakter
*Sammanfattat från Google (34).
1 omdöme
Anna-Maria K.
19 mar, 2025
Chockad över hur bristande vård min mamma fått. Varken utredning, behandling eller uppföljning har fungerat. Riktlinjer har inte följts. Stark misstanke om att verksamheten har stort fokus på lönsamhet. Rekommenderar att följa med sina äldre anhöriga på läkarbesök. Vi byter vårdcentral omedelbart.