I centrala Malmö hittar du vår mottagning, där du får träffa kompetent och engagerad personal, med lång erfarenhet. Här erbjuder vi bland annat:
graviditetskontroller
graviditetstest
test för könssjukdomar
klimakteriemottagning
samtal med sexolog.
Vi kan ordna med tolk vid behov. Mama Mia Malmö har vårdavtal med Region Skåne.
För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor. Våra värdeord är: kompetent, engagerad, empatisk.
Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. I Skåne har vi mottagningar på följande orter:
Malmö
Helsingborg - Väla
Helsingborg - Berga
Helsingborg - Gustavslund
Trelleborg
Bjuv
Örkelljunga
Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov, för varje familj är unik!
Träffa oss snabbare och smidigare i vår online-tjänst. Ladda ned vår app Mama Mia HEMMA. Du träffar oss via chatt eller video vad det än gäller, var du än är och när det passar dig. Och skulle det behövas, ser vi till att du får ett fysiskt besök på din mottagning. Du kan också ringa eller kontakta oss via 1177.
Varmt välkommen till Mama Mia Malmö!
Vanliga frågor från patienter