Lotusläkarna logo
Allmänläkare / Husläkare

Lotusläkarna

Vi har semesterstängt från måndagen 7 juli till fredagen 1 augusti. Från 4 augusti till 8 augusti har vi avvikande öppettider - måndag-fredag kl. 08:00-13:00

Vi är en privatläkarmottagning där landstingstaxa och frikort gäller. Vi erbjuder specialistkompetens inom Allmänmedicin, Ortopedi, Allmänkirurgi samt helprivat Plastikkirurgi och Kardiologi. Vi utför operationer i egen operationssal framför allt inom handkirurgi så som karpaltunnel, ganglion, triggerfinger, Dupuytrens kontraktur med framför allt nålfasciotomi, De Quervain samt framfotskirurgi så som hallux valgus, hallux rigidus, skräddarknuta, hammartå, Morton, nageltrång, framfotssmärta/metatarsalgi. Vi utför även andra ingrepp så som borttagande av födelsemärken, hudtumörer, maligna melanom, basaliom, aterom, fettknöl/lipom och hudknutor.

Informationen uppdaterades 13:46 - 25 jun, 2025

Onsdag - Torsdag
Onsdag - Torsdag
Måndag - Tisdag
Måndag - Tisdag

Ortopedi, Idrottsmedicin, Allmänmedicin

Lotusläkarna får övervägande positiva omdömen för sin professionella och kunniga personal, snabba tillgång till operationstider och trevliga bemötande. Patienterna känner sig väl omhändertagna och trygg genom hela vårdkedjan. Några negativa recensioner handlar om nekade recept på nödvändig medicin och misslyckad plastikkirurgi, men dessa är enstaka fall.
Professionell och kunnig personal
Snabbt tillgång till operationstid
Trevligt och välkomnande bemötande
Omsorg genom hela vårdkedjan
Korta väntetider
Nekad recept på nödvändig medicin
Misslyckad plastikkirurgi
akut tandvård, fotoperationer, allmänmedicinsk vård
*Sammanfattat från Google (19), Facebook (5) & Vården (1).

4.8
1 omdöme
4.8
Roger
19 okt, 2016
Har genom Lotusgården och dr Håkan Boneviks ortopediska kompetens fått möjlighet att åtgärda artroser i min högra fot genom operation på Varbergs sjukhus 27/10. Från remiss från Håkan B via ortopeden Kungsbacka sjukhus till ortopeden i Varberg har det tagit ca 4 månader till op. Tidigare läkarbesök på vårdcentral har avfärdat mina problem som stukning o rekommenderat elastisk binda i fjorton dagar. Tog sedan kontakt med Lotusgården och blev tagen på allvar. Mkt nöjd patient som kanske kan gå obehindrat om ett antal månader

Boka tid direkt

Vasakliniken Läkarmottagning