Smärtrehabilitering Säter logo
Specialisttandläkare

Smärtrehabilitering Säter

Smärtrehabilitering Säter och Smärtmottagning Falun är Region Dalarnas specialistenhet för utredning och behandling av personer med långvarig godartad smärta, i första hand från rörelserelaterade organ. Vi bedömer smärttillstånd och tar ställning till behandling, eventuellt rehabiliteringsinsatser när detta är aktuellt och var dessa bör ske. Smärta påverkas av fysiska, emotionella, psykologiska...

Aktuell information

Mottagningen har sommarstängt vecka 29 - 32.

Smärta påverkas av fysiska, emotionella, psykologiska och sociala faktorer och därför erbjuder vi ett teambaserat stöd till beteendeförändring. Vårt multiprofessionella team består av läkare, sjukgymnast, psykolog, bettfysiolog, arbetsterapeut och sjuksköterska. Vi tar endast över ansvaret för sjukskrivning vid deltagande i någon av våra multimodala rehabiliteringar.

Informationen uppdaterades 12:14 - 9 jun, 2025

Endast bokade besök

Bettfysiologi, Smärtbehandlingsverksamhet, akut smärta, Smärtrehabiliteringsverksamhet