Mottagningen vänder sig till personer 18 år och äldre som har behov av specialistpsykiatri. Vanligt förekommande diagnoser är svåra depressioner, bipolär sjukdom, ångestsjukdomar, fysiska symtom som uteslutande har psykiska orsaker, posttraumatiskt stressyndrom, personlighetsstörningar samt neuropsykiatriska tillstånd.
Lindrigare psykiatrisk problematik, till exempel lättare depressioner och...
Lindrigare psykiatrisk problematik, till exempel lättare depressioner och ångesttillstånd, behandlas inom primärvården.
Du kan komma i kontakt med mottagningen via remiss, telefon eller egen vårdbegäran på 1177.se
Vid akuta tillstånd utanför mottagningens öppettider var god kontakta psykiatriska akutmottagningen i Säter, se länk under Relaterade mottagningar nedan.
Under all kritik, okunniga läkare, ingen återkoppling. Respektlöst.
1.5
Linus S.
26 dec, 2024
Denna vårdinrättning är under all kritik. De har gjort sig svåra att få tag i och när man ska samtala med en läkare måste det tas via zoom. Man får alltså lov att sitta och titta på en skärm istället för att träffas personligen. Mycket dåligt. Om jag ska träffa en läkare vill jag kunna träffa människan och prata som normalt folk gör. Det var bättre när de hade en riktig läkare, när Robert var där. Då kunde man ses öga mot öga och man fick den hjälp man behövde. Otrevlig telefonist också. Jag är mycket missnöjd. Rekommenderar inte detta ställe.