Ögonverksamheten omfattar avancerad kirurgisk och medicinsk behandling för Västsveriges befolkning samt akut och allmänt förekommande ögonsjukvård för Göteborgsområdets patienter. Inom verksamheten bedrivs forskning bl a gällande synfunktioner, stamceller och barnögonsjukdomar. Undervisning för blivande läkare är också en viktig uppgift.
Vår verksamhetsidé är att ge god och uppskattad...
Vår verksamhetsidé är att ge god och uppskattad ögonsjukvård av hög kvalitet samt bedriva högkvalitativ utveckling, utbildning och forskning.
Jag fick ett fantastiskt fint bemötande när jag kom. Alla var så snälla och vänliga. Maten var god och man blev så uppassad. Jag var väldigt nervös för operationen men de var underbara väder läkaren och sköterskorna. Allt gick bra.
gabriella s.
23 okt, 2019
Mycket kunnig läkare( glömt bort namnet);tog väl hand om mig och förklarade vad hon gjorde och varför. Fick 100% hjälp!