FTV Biskopsgården Göteborg logo
Tandläkare

FTV Biskopsgården Göteborg

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
FTV Biskopsgården Göteborg

Vecka 26-28 och vecka 31-34 har kliniken öppet 07:30-16:00. Vecka 29-30 har kliniken stängt. Patienter med akuta besvär hänvisas vecka 29 till Folktandvården Kvillebäcken och vecka 30 till Folktandvården Lundby.

Informationen uppdaterades 09:35 - 19 jun, 2025

Helgfria vardagar

Allmäntandvård

Folktandvården Biskopsgården har fått varierande recensioner. Många patienter upplever personalen som ohjälpsam och bemötandet som dåligt, vilket har resulterat i både frustration och missnöje under tandvårdsbesök. Det finns också kritik mot stressnivån och kommunikationen från vårdpersonalen. Trots detta finns det enstaka lovord om bra vård och positiv erfarenhet av kliniken.
Ohjälpsam personal
Dåligt patientbemötande
Oengagerad tandläkare
Otrevlig och stressig atmosfär
Bra vård
Guldkantad klinik
Nöjda kunder
N/A
*Sammanfattat från Google (20).

Boka tid direkt

Smile Göteborg Ett4