FTV Kärra Göteborg logo
Tandläkare

FTV Kärra Göteborg

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.

Aktuell information

Vecka 27-28 och 33 har kliniken öppet 07:00-15:30. Kliniken är stängd vecka 29-32.Patienter med akuta besvär hänvisas vecka 29 till Folktandvården Kvillebäcken tel.010-441 83 30, vecka 30 till Folktandvården Lundby tel. 010-441-82 00, vecka 31 till Folktandvården Biskopsgården tel. 010-44183 00 och vecka 32 till Folktandvården Selma tel.010-441-84 80.

Informationen uppdaterades 09:33 - 19 jun, 2025

Torsdag
Tisdag
Måndag

Allmäntandvård

Folktandvården Kärra har ett trevligt och proffsigt team som bemöter sina patienter på ett vänligt och engagerat sätt. Personalen verkar trivas med sitt arbete och har god samarbetsförmåga, vilket skapar en positiv stämning på kliniken. Lokalerna är fräscha och nyrenoverade. Det finns dock några repetitiva problem, som bristande uppföljning, ombokning av tider och avsaknad av menyer på engelska.
Vänligt bemötande
Glad och engagerad personal
Bra samarbete
Fräscha och nyrenoverade lokaler
Oftast ingen uppföljning
Bokar om tider ofta
Engelsktalande meny saknas
vuxna, barn, frisktandvård, vanlig tandvård
*Sammanfattat från Google (9) & Hitta (1).

Boka tid direkt

Primärtandvården Kaggeledstorget