FTV Lundby Göteborg logo
Tandläkare

FTV Lundby Göteborg

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
FTV Lundby Göteborg

Kliniken är stängd vecka 31-32. Patienter med akuta besvär hänvisas vecka 31 till Folktandvården Biskopsgården tel.010 441 83 00 och vecka 32 till Folktandvården Selma tel.010 441 84 80.

Informationen uppdaterades 09:34 - 19 jun, 2025

Onsdag
Torsdag
Måndag - Tisdag

Onsdag
Torsdag
Måndag - Tisdag

Allmäntandvård

Folktandvården Lundby verkar ha en delad upplevelse, där vissa recensenter lovordar den professionella och empatiska personalen samt tydliga kostnadsinformation, medan andra kritiserar otrevligt bemötande, sena avbokningar och svårigheter att boka tid. Vänlig och hjälpsam reception samt snabb tid för akut tandvård är också nämnda som positiva aspekter.
Proffsig och empatisk personal
Otrevligt bemötande
Svårigheter att boka tid
Tydliga kostnader och försäkringsinfo
Vänlig och hjälpsam reception
Snabb tid för akutvård
Avbokningar i sista minut
Bristande kommunikation via telefon
vuxna, allmän tandvård, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (26) & Hitta (1).

Boka tid direkt

Primärtandvården Kaggeledstorget