Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
Vecka 27 och 33 har kliniken ordinarie öppettider måndag-torsdag. Fredag stänger telefontiden 14:10.
Vecka 28-32 har kliniken öppet måndag-fredag 07:00-15:30, telefontiden stänger 14:10.
Folktandvården Stenungsund får blandade recensioner. Flera patienter uttrycker nöjdhet över snabb service och trevligt tandläkarteam, medan många uttrycker missnöje med dåligt bemötande och otrevlig personal. Det förekommer även klagomål på lång väntetid och behandlingsfel såsom emaljskador.
Dåligt bemötande
Emaljskada under behandling
Jättenöjd med kronan
Lång väntetid
akut tandvård, vuxna, barn
*Sammanfattat från Google (8), Hitta (4) & Vården (2).
Linnea L.
30 okt, 2024
Gått hit hela livet eftersom jag är uppväxt i området. Extremt otrevlig personal, både tandläkare/hygienister och speciellt receptionisterna. Har haft ett trevligt besök kanske 1-2 gånger totalt under mitt liv.
Pratade med receptionisterna i telefon och så fort man har en invändning möts man av otrevlig och aggressiv ton, de lyssnar inte på vad man har att säga och pratar i mun på en. 1/5.
Hedda N.
25 nov, 2023
Otrevlig personal.
Personen jag pratade med lyssnade inte, avbröt, hade otrevlig ton och ifrågasatte mig när jag försökte förklara. Går inte att ringa till kliniken för att avboka tid, ringer sedan och har attityd och tror inte på att det inte gått att komma i kontakt med dom.
Ifrågasatte om jag var sjuk och när jag blev det, riktigt oproffsigt bemötande.