FTV Tuve Göteborg logo
Tandläkare

FTV Tuve Göteborg

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt ifrån en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra kunniga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.

Aktuell information

Kliniken är stängd vecka 29-32. Patienter med akuta besvär hänvisas vecka 29 till Folktandvården Kvillebäcken tel.010-441 83 30, vecka 30 till Folktandvården Lundby tel.010-441 82 00, vecka 31 till Folktandvården Biskopsgården tel.010-441 83 00 och vecka 32 till Folktandvården Selma tel.010-441 84 80.

Informationen uppdaterades 09:34 - 19 jun, 2025

Helgfria vardagar

Allmäntandvård

Folktandvården Tuve får överlag mycket positiv feedback. Många patienter lyfter fram trevlig och lugnande personal, bra bemötande, samt noggranna och skickliga tandläkare. Kliniken rekommenderas varmt och många känner sig trygga och pedagogiskt bemötta. Det finns ändå några kritikpunkter, särskilt när det gäller återbud, långa väntetider och oregelbundna möten.
Trevlig och lugnande personal
Bra bemötande
Noggranna och skickliga tandläkare
Rekommenderas varmt
Trygg och pedagogisk vård
Flera återbud och långa väntetider
Vissa klagar på inkompetens
Oregelbundna möten
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (21) & Vården (2).

4.9
4.8
Pierre M.
30 maj, 2024
Var första gången hos tandhygienisten Fatemeh. Hon var noggrann och duktigt. Det var längesedan jag var hos tandläkarna och är lite rädd. Men hon var lugnade och snäll
Maria
11 jan, 2016
Helt fantastisk personal med stor omtänksamhet

Boka tid direkt

Primärtandvården Kaggeledstorget