FTV Horred logo
Tandläkare

FTV Horred

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
FTV Horred

Kliniken i Horred avvecklas Under sommaren 2025 avvecklas Folktandvårdens klinik i Horred. Du som är patient hos oss kommer tas om hand på någon av våra andra kliniker i Marks kommun, mer information kommer skickas till dig. Har du frågor, kontakta oss gärna så hjälper vi dig! Den 15 april mellan 19.30 – 21.30 är om- avbokning inte tillgänglig på 1177.

Informationen uppdaterades 09:19 - 19 jun, 2025

Torsdag
Onsdag

Torsdag
Onsdag
Måndag - Tisdag

Allmäntandvård

Folktandvården Horred erbjuder mycket bra tandvård med lugn och kunnig personal, särskilt lämplig för personer med tandläkarfobi. Många patienter är nöjda med vårdens kvalitet. Dock har flera recensenter klagat på problem med att tider ofta ändras och avbokas med kort varsel, vilket skapar besvär för patienter.
Väldigt bra tandvård
Ändrar tider ofta
Avbokar med kort varsel
Lugn och kunnig personal
Bra för tandläkarskräck
barn, vuxna, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Google (6) & Vården (1).

1 omdöme
Anna
15 dec, 2013
Här är jättebra, lugn och kunnig personal. Har gått här i över 35 år så jag har hunnit testa dem länge. Har aldrig behövt vara rädd för att gå till tandläkaren utan tvärt om sett fram emot det. Jag kan rekommendera folk med tandläkar skräck att gå hit, här finns inget att vara rädd för utan man kan lugnt luta sig tillbaka i stolen och veta att man blir väl omhändertagen.

Boka tid direkt

Borås Tandvård