FTV Kinna logo
Tandläkare

FTV Kinna

Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.

Aktuell information

Avvikande öppettider: Den 17 juni har kliniken öppet 07:00-16:00 och den 19 juni stänger kliniken kl. 13:00. Vecka 26-30 och 32-34 har kliniken öppet 08:00-16:00. Vecka 31 är kliniken stängd. Patienter med akuta besvär hänvisas till Folktandvården Skene tel. 0104419620.

Informationen uppdaterades 09:32 - 19 jun, 2025

Ojämna veckor
Jämna veckor
Torsdag
Måndag - Onsdag

Allmäntandvård

Åke
28 jun, 2015
Jag vill tacka för det fantastiska engagemanget som personalen visade när jag den 23 juni utan förvarning och akut kom in till er från gatan , kom från Göteborg på tillfälligt besök i Kinna. Ett särskilt tack till damen i receptionen som verkligen visade engemang och omsorg. Tack också till de två tandläkare som tog hand om mig. Strålande bra service !
Christian
19 feb, 2015
Trevlig personal, fina lokaler, modern utrustning.

Boka tid direkt

Akut tandvård