Hos oss kan både vuxna och barn få hjälp med allt från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård. Våra duktiga tandvårdsteam hjälper dig med allt du behöver. Vi erbjuder även Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader. Kontakta oss så får du veta mer.
Vecka 25 har kliniken öppet måndag-onsdag 07:30-16:15 och torsdag 07:30-15:15.
Vecka 26-34 är öppettiderna 07:30-16:15.
Kliniken utmärker sig genom sitt professionella bemötande och fräscha lokaler. Personalen är vänlig och tillmötesgående, och flera patienter uppskattar att det går snabbt att få akuttider. Dock finns det kritik mot att de är det enda akuta alternativet, dålig hantering av tandvärk efter behandling, bristfällig telefonservice och att man ofta möter olika tandläkare vid varje besök.