Vi följer det nationella basprogrammet för barn upp till 5 års ålder, vilket bl.a. innebär hembesök inom en vecka efter utskrivning från BB. Därefter uppföljning av tillväxt och utveckling, vaccinationer, läkarbesök och stöd och samtal kring föräldraskapet, råd om amning, kost , sömn mm.
Kliniken erbjuder bra vård från kompetenta läkare och sköterskor, vilket uppskattas av många patienter. Lokalerna beskrivs som välstädade och trevliga. Däremot finns återkommande klagomål på oprofessionell telefonbemötande och långa väntetider. Fakturaproblem vid frikortshantering och avbrutna bokningar påverkar också patientupplevelsen. Trots detta är kliniken lämplig för barn som behöver regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.