BVC Wästerläkarna logo
BVC barnavårdscentral

BVC Wästerläkarna

Vi på Wästerläkarna har varit verksamma i stadsdelen Älvsborg sedan 1994. Vi har drop in-mottagning för läkarbesök. Vi har allmänläkare och distriktssköterskor. Vi har även BVC, specialmottagning för astma och KOL, diabetes och högt blodtryck. Psykolog och medicinsk fotvård. Vaccinationscentral. Vi utför även hälsokontroller.

Informationen uppdaterades 12:35 - 18 feb, 2025

Besökstider

Barnhälsovård/BVC

Kliniken Wästerläkarna erbjuder effektiv och kunnig vård med korta väntetider vid drop-in besök. Många patienter uppskattar den snabba återkopplingen och det professionella bemötandet från både läkare och övrig personal i deras fräscha lokaler. Dock sker det kritik mot bemötandet som kan variera och att kommunikation ibland upplevs som krånglig. Drop-in-väntetiden kan ibland vara lång vilket kan vara en frustation för vissa.
Kunnig vårdpersonal
Kommunikation ibland krånglig
Missnöje med vårdbeslut
Vaccinationscentral tillgänlig
Barn, snabb vård, vaccinering
*Sammanfattat från Google (27).