Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB
En hjärtmottagning som erbjuder individanpassad utredning, behandling och uppföljning av hjärt- och kärlsjukdomar. Med hög medicinsk kompetens, modern diagnostik och ett personligt bemötande arbetar vi för att ge varje patient en trygg och kvalitativ vårdupplevelse.
Dr Alexandros Georgiadis är specialistläkare i kardiologi med svensk specialistkompetens. Han är utbildad i Sverige och har godkänts i Svenska Kardiologföreningens fullständiga specialistexamen i kardiologi.
Har lång klinisk erfarenhet av utredning, behandling och uppföljning av hjärt- och kärlsjukdomar.
Målet är att erbjuda evidensbaserad vård av hög medicinsk kvalitet där varje patient får ett individuellt omhändertagande och en tydlig behandlingsplan.
Vi använder modern undersökningsutrustning för att snabbt kunna ställa rätt diagnos och skapa en individanpassad behandlingsplan. Hos oss kan du få hjälp med bland annat:
Bröstsmärta
Hjärtklappning
Förmaksflimmer och rytmrubbningar
Högt blodtryck och förhöjda blodfetter
Hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdomar
Uppföljning efter hjärtinfarkt
Bedömning av aortasjukdomar
Hjärt–kärlprevention och riskbedömning
Yrsel och svimning
Vi erbjuder även diagnostiska undersökningar såsom ekokardiografi (ultraljud av hjärtat), vilo-EKG, 24-timmars EKG, 24-timmars blodtrycksmätning och pacemakerkontroller.
Hjärtspecialist Alexandros Georgiadis arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Region Stockholms patientavgifter och högkostnadsskydd gäller vid besök på mottagningen.
Observera att remiss krävs för att boka ett besök hos oss.
Välkommen till Hjärtspecialist Alexandros Georgiadis – hjärtsjukvård med specialistkompetens, modern diagnostik och patienten i fokus.
Remissinformation
Telefon
Du behöver ha en remiss från din husläkare för att kunna boka tid hos Hjärtspecialist Alexandros Georgiadis.