Hos oss får du hjälp med operation av ljumskbråck, navelbråck, ärrbråck eller gallstenar samt för sjukdomar i sköldkörtel eller bisköldkörtel. Vi erbjuder överviktsoperationer (gastric bypass och gastric sleeve) vid BMI under 30. Operationerna utförs i dagkirurgi eller inneliggande.
Operationer av bråck, gallstenar och sköldkörtel/bisköldkörtel utförs på uppdrag av Region Skåne. Din vårdcentral kan skicka en remiss direkt till oss. Det finns även privat alternativ. Överviktsoperationer utförs endast i privat regi. Se närmare på vår hemsida kirurgicentrum.se.
Fyll gärna i en hälsodeklaration i förväg (görs via hemsidan https://kirurgicentrum.se/halsodeklaration/sv)
Välkommen att höra av dig via mail (info@kirurgicentrum.se)
eller kontaktformulär (https://kirurgicentrum.se/kontakt).