primary care

BVC Capio Vårdcentral Selma

Välkommen till vår barnavårdscentral på Capio Selma BVC. I det fria vårdvalet kan du välja Capio Selmas BVC som din barnavårdscentral. Här följer vi ditt barn under de första åren. Vår BVC-sjuksköterska är din huvudsakliga kontakt men vi har även en BVC-läkare och en erfaren barnläkare när det behövs. Vi svarar gärna på frågor kring allt som rör ditt barns hälsa och utveckling. Välkommen!

Aktuell information

Vaccinera dig mot covid-19 I Västra Götalandsregionen vaccinerar vi enligt Folkhälsomyndighetens nationella plan för vaccination mot covid-19. Du kan läsa mer om vaccination mot covid-19 på 1177.se. Informationen finns på flera språk. Du kan se var det finns lediga tider för vaccination på Västra Götalandsregionens webbplats vgregion.se, Vaccinationstider - Västra Götaland

Informationen uppdaterades 14:40 - 4 mar, 2025

Barnhälsovård/BVC

Kliniken har kompetenta fysioterapeuter och vissa läkare ger ett bra bemötande. Dock har många patienter upplevt långa väntetider och oprofessionellt bemötande. Det finns även brister i kommunikation och svårigheter att få kontakt med läkare, vilket missnöjda röster har uppmärksammat.
Kompetenta fysioterapeuter
Lång väntetid för besök
Oprofessionellt agerande av vissa
Brist på kommunikation
Svårt att få läkarkontakt
Bemötande av vissa läkare
Flexibel bokning
Barn, grundläggande vårdbehov
*Sammanfattat från Google (26), Hitta (3) & Facebook (1).