Hjärtmottagning Lidköping logo
Kardiolog

Hjärtmottagning Lidköping

På hjärtmottagningen tar vi bland annat emot dig som nyligen har haft en hjärtinfarkt, nyligen har genomgått en ballongvidgning (PCI), kranskärls- eller klaffoperation samt dig som har hjärtsvikt, kärlkramp eller förmaksflimmer. Vi arbetar med livsstilsförändringar och att förebygga återinsjuknande genom utbildning och medicininställning. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har ett nära samarbete med sjukgymnast/fysioterapeut och har även en kurator knuten till mottagningen.

Informationen uppdaterades 14:07 - 2 jul, 2025

Kardiologi

Regina A.
28 jan, 2025
TACK FÖR ATT NI FINNS! Och TACK DR. GUNNAR JOHANSSON och ditt TEAM. Ni är Super duktiga kompetenta och erfarna. En tacksam patient Regina A.
Regina A.
28 jan, 2025
TACK FÖR ATT NI FINNS. Och TACK DR. GUNNAR JOHANSSON och DIN TEAM. Ni är SUPER duktiga kompetenta och erfarna.

Boka tid direkt