specialist care

Bergman Clinics A6 Ögonklinik

Vi har stängt på kliniken måndag 7 juli, samt semesterstängt vecka 29, 14 juli till och med 18 juli 2025. Vi öppnar återigen måndag den 21 juli 2025, kl. 07:30. Ärenden hänvisas till Bergman clinics ögonklinik Tranås tfn 010 - 243 94 00 alternativt ring 1177.

Hos oss möter du erfarna ögonläkare och ett väl inarbetat team med ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor som följer dig genom behandlingen. På Bergman Clinics A6 Ögonklinik har vi avtal med Region Jönköping. Avtalet innefattar gråstarroperationer, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar samt ögonbottenfotograferingar för diabetiker. Vanlig patientavgift och högkostnadskort gäller om du kommer inom Regionens vårdval. Om du inte omfattas av Regionens vårdval är du naturligtvis välkommen som privat patient. Hos oss får du också akut ögonsjukvård där vi ger råd, utreder och behandlar patienter i behov av specialiserad ögonsjukvård. Gäller det personer under 18 år kontaktar du någon av de tre Regionsjukhusens ögonmottagningar. Ring 1177 om ditt vårdbehov inte kan vänta på kvällar och helger. Då blir du hänvisad till en ögonmottagning som har jour.
Kom ihåg att ta med legitimation. Anmäl dig i receptionen. Undvik starka dofter.

Informationen uppdaterades 11:14 - 4 jul, 2025

+4636860#### Visa nummer