Välkommen till vår specialistmottagning i kirurgi Vi tar emot dig som har remiss, och hjälper till med bedömning och behandling. Mindre operationer utförs i lokalbedövning. Vi behandlar bland annat: förändringar i huden, problem med naglar , bölder , fettknölar (lipom), talgknutor (aterom) , svettkörtelinflammationer (hidroadeniter), pilonidalsinus (böld vid ryggslutet) Vi hjälper också till med besvär från ändtarmen, till exempel: hemorrojder, små sår i ändtarmsöppningen (fissurer) och hudflikar
ABC Kirurgen erbjuder professionell och snabb kirurgisk vård, och personalens trevliga bemötande uppskattas av många patienter. Flera recensenter uppmärksammar den höga kvalitén på vården och den trygga miljön hos kliniken. Vissa patienter har upplevt längre väntetider och mindre problem med sårvård efter operationer. Överlag är kliniken lämpad för mindre operationer och patienter med remiss från vårdcentral.
Professionell personal
Snabb service och operationer
Smärtfri behandling
Trygg och säker miljö
Trevligt bemötande
Högkvalitativ vård
Lång väntetid för vissa operationer
Problem med sårvård efter operationer
Några klagomål på läkarnas attityd
Hudproblem, mindre operationer, remiss via vårdcentral
*Sammanfattat från Google (25).
Josef S.
20 mar, 2025
Jätte fin klinik med otroligt fint utförande av kirurgi. Bra servicbemötande och allt kändes perfekt. +++++
Karim A.
19 mar, 2025
Hej, kliniken opererade min epigastrikbråck och allting gick perfekt. Supernöjd med bemötandet och operationen samt fina servicen. Massa plus till er.