Evidia Malmö Entre Röntgen logo
Röntgenläkare

Evidia Malmö Entre Röntgen

Vi utför datortomografi, magnetkameraundersökningar, skelett- och lungröntgen samt ultraljud. Vi har drop-in (ingen tidsbeställning) för skelett -och lungröntgen. Aktuella drop-in tider hittar du på vår hemsida. Svaret på undersökningen får du av din läkare, som i regel har svaret inom 4 arbetsdagar från undersökningstillfället. För mer information gå gärna in på vår hemsida. Välkommen!

Informationen uppdaterades 10:23 - 1 jul, 2025

Lördag - Söndag

Måndag - Söndag

Ultraljudsverksamhet, MR-verksamhet, Datortomografiverksamhet, Radiologi

Evidia Malmö Entré Röntgen får generellt beröm för snabb och effektiv service samt ett lättillgängligt läge. Dock dras kliniken med flera utmaningar, såsom långa väntetider för provsvar och svårigheter att få kontakt via telefon. Patienterna belyser även problem med bristande information om öppettider och sekretess på plats. Flera tycker att hela verksamheten borde förbättras för att bättre möta patienternas behov.
Snabb och effektiv service
Bra läge på Entré
Svår kontakt via telefon
Information om öppettider bristfällig
Lätt att hitta
Brist på sekretess
Akut röntgen, drop-in röntgen
*Sammanfattat från Google (7) & Hitta (6).