primary care

Kumla vårdcentral Fylstamottagningen

Om du blir sjuk, har skadat dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är det i första hand till vårdcentralen du ska vända dig. Vi kan även hjälpa dig att leva mer hälsosamt. Du kan ringa oss eller kontakta oss genom våra e-tjänster.

Informationen uppdaterades 09:04 - 11 okt, 2024

Distriktssköterskeverksamhet, Barnmorskemottagning, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Vårdcentral (BT)

Kumla Vårdcentral Fylstamottagningen har fått blandade recensioner. Många patienter uppskattar det trevliga och professionella bemötandet från både läkare och personal. Även om många upplever vården som kompetent, finns det några som har haft problem med kommunikation samt lång väntetid vid covid-vaccinering. Det finns också klagomål på bemötandet från en viss sjuksköterska. Trots dessa nackdelar verkar vårdcentralen vara pålitlig för många i behov av både allmän vård och stöd för psykisk hälsa.
Trevlig personal
Patientvänligt
Otrevligt bemötande från sjuksköterska
Väntetid vid vaccinering
Språkproblem med vissa läkare
Allmän vård, barn, psykisk hälsa
*Sammanfattat från Google (29).