specialist care

Barn- och ungdomsmottagningen Lindesberg Lasarett

Vi tar i emot barn och unga upp till 18 år. Här utreder vi och behandlar barn och ungdomar för olika sjukdomar och tillstånd, till exempel astma, allergier, eksem, daginkontinens, mag- tarmproblem, förstoppning, obesitas, glutenintolerans, uppfödningsproblematik, tillväxt- och huvudvärksutredningar. Barnen och ungdomarna följs också regelbundet upp av läkare eller sjuksköterska för sina besvär.

Aktuell information

Semesterstängt veckorna 29, 30, 31 Från den 14 juli till den 1 augusti är barn- och ungdomsmottagningen stängd. Om ditt ärende inte kan vänta tills vi öppnar igen, vänd dig till 1177 E-tjänster barn- och ungdomsmottagningen Karlskoga lasarett.

Informationen uppdaterades 11:14 - 18 jun, 2025

Medicin, barn och ungdom

Barn- och ungdomsmottagningen på Lindesberg Lasarett får mycket beröm för sitt fantastiska bemötande och snabba behandlingar. Patienterna uppskattar personalens kompetens och den rena miljön. En effektiv vårdprocess med minimala väntetider vid bokade besök lyfts fram. Några negativa aspekter inkluderar långa väntetider på akuten och ibland bristande empatiskt bemötande av vissa läkare. Överlag är mottagningen väl lämpad för barn och ungdomar med olika vårdbehov.
Fantastiskt bemötande
Brist på empatisk bemötande
Vissa läkare ifrågasätter patienter
Begränsade hjälp vid besvär
barn, ungdomar, allmän sjukvård
*Sammanfattat från Google (65).