Öron- näs- och halsmottagning Lysekil sjukhus
Öron- näs- och halsmottagning Lysekil sjukhus logo
Öron Näsa Hals läkare

Öron- näs- och halsmottagning Lysekil sjukhus

Öron-näsa-halsmottagning Lysekil erbjuder specialistsjukvård till både barn och vuxna. Mottagningen utför hörselundersökningar och utredningar. Vi utför bedömning, diagnostisering, utredning, behandling och uppföljning av olika medicinska problem som är kopplade till öron-näsa-hals-området. Vi samarbetar med Hörselverksamheten i Västra Götalandsregionen.

Informationen uppdaterades 14:53 - 14 mar, 2025

Öron-, näs- och halssjukvård

Öron-, näs-, och halsmottagningen vid Lysekil sjukhus är känd för snabb och effektiv vård. Många berömmer den trevliga och hjälpsamma personalen samt att det är en lugn plats. Vissa anmärker på bristen på skyltning och kaffemöjligheter. Överlag är det en välfungerande mottagning som är enkel att hitta och erbjuder god service för både barn och vuxna.
Snabb och effektiv vård
Brist på skyltning
Lite svårt att hitta
Ingen reception eller information
Barn, vuxna, hörselundersökningar, öron-näsa-hals-ärenden
*Sammanfattat från Google (30).