primary care

Aktuell information

Arbetsterapimottagningen i Forshaga har ingen telefontid. Vi hänvisar till Arbetsterapimottagningen Kronoparken för telefonrådgivning. Telefonnummer 010-831 69 40.

Har du besvär till följd av sjukdom, skada eller levnadsvanor är du välkommen till oss för en bedömning. Utifrån dina besvär erbjuder vi vägledning i att klara ditt dagliga liv och att ta till vara och utveckla dina fysiska, kognitiva och sociala färdigheter. Hos oss är du delaktig i din rehabilitering. Du kan söka oss utan remiss. Vi kan hjälpa dig med - undersökning av dina besvär - bedömning av din aktivitets- och funktionsförmåga, bland annat ser vi på hur du kan klara vardagliga och hitta balans mellan olika aktiviteter - utredning och behandling av handproblematik - kognitiva utredningar bland annat minnesutredning, del i basal demensutredning rådgivning om egenvård och ergonomi - rådgivning och information om hjälpmedel.

Informationen uppdaterades 09:54 - 16 apr, 2025

Arbetsterapi

Forshaga vårdcentral får beröm för att ge bra hjälp och trevligt bemötande, men många upplever stora problem med att nå dem via telefon och uppger långa väntetider. Kommunikationsproblemen och svårigheterna att boka tider online är återkommande teman i recensionerna, vilket innebär att kliniken har utrymme för förbättringar i dessa områden.
Svårt nå per telefon
Långa väntetider
Svårt boka tid online
Bra hjälp
Trevligt bemötande
Otydlig kommunikation
Väl omhändertagen
N/A
*Sammanfattat från Google (15).