Hand- och plastikkirurgiavdelning Malmö logo
Allmänkirurgi

Hand- och plastikkirurgiavdelning Malmö

Från den 17 juni flyttar vår verksamhet tillfälligt till Inga Marie Nilssons gata 47, plan 9, vid Njur- och transplantationsavdelning Malmö. Från den 21 augusti är vi tillbaka igen på vår vanliga adress: Jan Waldenströms gata 7, plan 5.

Vi tar hand om dig som behöver undersökas, opereras eller rehabiliteras för en handsjukdom eller en handskada. Det kan till exempel vara med fysioterapi eller arbetsterapi. Du kommer också hit om du behöver behandla skador i nerver och muskler med botox, och om du behöver opereras under dagen med dagkirurgi. Hit kommer du också om du har opererats med plastikkirurgi eller för bröstcancer och behöver vård under en eller flera dagar. Det gäller även dig som behandlas eller opereras för en sjukdom i öron, näsa eller hals.
Vid akuta ärenden: ring 040-33 66 60

Informationen uppdaterades 11:25 - 2 jun, 2025

Måndag - Söndag

Besökstider

Måndag - Söndag

Öron-, näs- och halssjukvård, Rekonstruktiv plastikkirurgi, Kirurgi, Handkirurgi

Boka tid direkt