På Aqua Dental Uppsala erbjuder vi allmän-, förebyggande- och akut tandvård i kombination med ett brett utbud av estetiska behandlingar och omfattande specialisttandvård. Våra tandläkare i Uppsala kombinerar sin långa erfarenhet med den senaste tekniken, välbeprövade metoder och ett personligt bemötande för att kunna ge dig den bästa tänkbara tandvården. Drop-in är tillgängligt via vår Onlinebokning, Standby-tider, och erbjuds under våra öppettider
Aqua Dental Uppsala får höga betyg för sin vänliga och professionella personal samt den höga kvaliteten på sina behandlingar. Kliniken beskrivs som vacker och ren, och besökare uppskattar den smidiga och snabba servicen. Några hade problem med fyllningar och betalning, men de flesta rekommenderar starkt kliniken för vuxna som söker tillförlitlig tandvård.
Vänlig personal
Professionellt bemötande
Hög kvalitet på behandling
Smidig service och snabb hantering
Rent och vackert miljö (flera)
Rekommenderas starkt (alla)
Fyllning problem
Betalningsproblem
vuxna, tandreglering, rutinundersökningar
*Sammanfattat från Google (4) & Facebook (6).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Vänlig personal
Professionellt bemötande
Hög kvalitet på behandling
Smidig service och snabb hantering
Rent och vackert miljö (flera)
Rekommenderas starkt (alla)
Fyllning problem
Betalningsproblem
vuxna, tandreglering, rutinundersökningar
*Sammanfattat från Google (4) & Facebook (6).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!