Mama Mia Björkhagen BVC

Mama Mia Björkhagen BVC

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Halmstadsvägen 41, Johanneshov

Öppet idag från 08:00

Mama Mia Björkhagen BVC

Om oss

Välkommen till Mama Mia Björkhagen BVC! 

På Mama Mia Björkhagen BVC erbjuder vi barnhälsovård i ljusa och fina lokaler på Halmstadsvägen 41 i Johanneshov. Vi följer er på resan från det att barnet är nyfött tills det att de börjar skolan!

Vad gör man på BVC?

På BVC får ni stöd och information under de första åren i barnets liv. Vi vägleder er och kan bland annat hjälpa till med frågor om mat, sömn, utveckling, skrik och oro. Vi arbetar naturligtvis efter barnhälsovårdens basprogram och det svenska vaccinationsprogrammet. Det innebär bland annat läkarbesök och hembesök under barnets första år, samt regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.

Mama Mias värdegrund

För oss är det viktigt att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners genom ett respektfullt och informativt förhållningssätt och med högsta servicefaktor.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, och vi har ett tjugotal mottagningar i Stockholm och Skåne. Vi som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig genom graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas naturligtvis efter just era individuella önskemål och behov, för vi vet att varje familj är unik!

Mama Mia har vårdavtal med Region Stockholm.

Varmt välkommen till Mama Mia BVC i Björkhagen!

Informationen uppdaterades 11:02 - 10 apr, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
21 feb, 2024

Helt fantastisk och hemtrevligt BVC! Känner mig väldigt trygg när jag är där! Träffat både Jenny och Caroline och båda är jättebra <3

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Hemsida

Relaterade kategorier