Mottagning Uppföljning av vuxna efter barncancer Solna, Karolinska Universitetssjukhuset logo
Gynekolog

Vi är en öppenvårdsmottagning för dig som är vuxen och som behandlats för cancer innan 18 års ålder. Här arbetar läkare och sjuksköterska som är specialiserade inom barnonkologi eller onkologi. Vi har kunskap om vilka sena komplikationer som olika cancerbehandlingar kan medföra och vilka uppföljande hälsokontroller som rekommenderas. Vi arbetar enligt det nationella vårdprogrammet för långtidsuppföljning efter barncancer. På mottagningen får du information om behandlingen du fick när du var barn samt en plan för uppföljning efter de screeningrekommendationer som finns. Mottagningen hjälper även till att förmedla andra vårdkontakter till specialist och/eller primärvård och bedömer ditt behov av rehabilitering. Du behöver ingen remiss för att komma till oss utan kan själv ta kontakt med mottagningen. Din vårdgivare kan skriva remiss till oss via journalsystemet Take Care till S-Vuxna efter barnca Mott eller via pappersremiss till Mottagning Vuxna efter barncancer, Karolinska vägen 37A, 17176 Stockholm.

Informationen uppdaterades 08:40 - 11 apr, 2025

Rekonstruktiv plastikkirurgi, Akutverksamhet vid sjukhus, ortopedi, Akutverksamhet vid sjukhus, kirurgi, Gynekologi, Klinisk genetik, Stamcellsverksamhet, Neurokirurgi, Kärlkirurgi, Urologi, Öron-, näs- och halssjukvård, Thoraxkirurgi, Smärtbehandlingsverksamhet, akut smärta, Transplantationsverksamhet, Ortopedi, Kirurgi, Onkologi, gynekologisk, Förlossningsverksamhet, Anestesiologi, Akutverksamhet vid sjukhus, internmedicin, Akutverksamhet vid sjukhus, infektion, Akutverksamhet vid sjukhus, kardiologi, Akutverksamhet vid sjukhus, neurologi, Internmedicin, Hematologi, Dermatologi, Lungsjukvård, Infektionssjukvård, Kardiologi, Njurmedicin, Onkologi, Neurologi, Medicinsk gastroenterologi och hepatologi, Reumatologi, Intensivvård, allmän, Kirurgi, barn och ungdom, Kardiologi, barn och ungdom, Medicin, barn och ungdom, Neurologi, barn och ungdom, Neonatalvård, Akutverksamhet vid sjukhus, allmän, Geriatrik, Endokrinologi, Allergologi, Dialysverksamhet, Käkkirurgi

Boka tid direkt

Läkarbesök inför IVF-behandling