Orofacial medicin bedriver allmäntandvård till patienter som behöver tillgång till sjukhusets resurser, till exempel behandling under narkos. Observera våra avgifter vid mycket sena återbud är 190 kr och uteblivande 440 kr för vuxna och 125 kr för barn och ungdom.
Centralsjukhuset i Karlstad uppskattas för sin trevliga och professionella personal som erbjuder hög kompetens och bra patientomvårdnad. Många patienter rapporterar om bra vård och snabb hjälp vid akutvård. Tyvärr är lång väntetid en allmän kritik, tillsammans med brist på kommunikation och ibland material. Viss personal brister i hjälp och uppdaterar dessutom långsamt om patientens status. Kliniken passar särskilt bra för barn, akut tandvård och specialvård under narkos.