Välkommen till din vårdcentral i Tyresö. Vi erbjuder omtanke, stöd och vård genom hela livet. Vi har tid för akuta besök, kontakta oss via telefon eller chatt för att få en tid. För att boka vaccination mot covid-19 välj e-tjänst 1.Boka tid direkt. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. När...
Vi har tid för akuta besök, kontakta oss via telefon eller chatt för att få en tid. För att boka vaccination mot covid-19 välj e-tjänst 1.Boka tid direkt. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/
Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Kuratorsverksamhet, Vårdcentral (BT), Hypertonimottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet
Capio Vårdcentral Tyresö Strand erbjuder ett fint bemötande av engagerad och kunnig personal. Patienter upplever omsorgsfull vård där det ofta är möjligt att träffa samma läkare vid varje besök. Dock upplever många att det kan vara svårt att boka tider och att det kan förekomma lång väntetid. Enstaka patienter rapporterar om mindre trevlig personal.
Fint bemötande
Samma läkare vid besök
Lång väntetid
Enstaka otrevlig person
barn, allmänvård, kontinuerlig vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (50), Google (8) & Hitta (1).
4.1
2.3
Patricio A.
29 jan, 2025
Otrevlig och okunnig personal.
Kerstin N.
13 jan, 2025
Fantastisk vårdcentral på alla sätt. Precis det bemötande och den omsorg som man kan önska sig! Känner sig alltid välkommen och får den allra bästa vården. Lokalen gör också att det känns ombonat.