Jag analyserar och behandlar smärta som orsakas av funktionella störningar i rörelseapparaten (muskler och leder) och har två långa utbildningar inom detta område.
Avtalet med Region Västmanland omfattar möjlighet till behandling om behandlare anser att ett medicinskt behov finns.
Kiropraktor & Sjukgymnast Gunnar Renbro AB, Privata kiropraktorer
Varje behandlare kan utföra ett begränsat antal behandlingar utifrån avtalet. För att veta om du har möjlighet till behandling enligt detta avtal måste du fråga din behandlare.
För kostnad av ditt besök fråga vid bokning.
Missnöjd, han höll mig där i 2 timmar, ställde frågor i 1h, 15 min sen rörde han knappt min kropp. Låsning vid vänster skulderblad var varför jag sökte hjälp, han propsade på att jag skulle kontakta husläkare för magnetröntgen av rygg och nacke, jag skulle sluta med all form av träning lätt för en som är en aktiv människa. Bokade med annan utövare dagen efter och nu är mina problem borta.
Kommer aldrig boka här igen.
Ylva A.
16 mar, 2023
Den bästa i stan!
Kunnig, förstående, tillmötesgående, hjärtat på rätta stället.
Han har hjälpt mig i mer än 13 år med nacken, bröstryggen, axlarna och ryggen.