Välkommen till No.8 ortodonti, din tandreglering specialist på Östermalm i Stockholm. Vi är en modern klinik i nya och ljusa lokaler. Vår Ortodontist har gedigen erfarenhet med behandling av barn och ungdom med olika bettfel, och behärskar olika tandställnings-metoder såsom klassisk såväl som modern osynlig tandreglering. Hos oss kan du förvänta kvalitet och personlig service. Boka din tid via ...
Hos oss kan du förvänta kvalitet och personlig service. Boka din tid via telefon. Besök vår webbplats för mer information om oss och våra sociala medier.
No.8 Ortodonti på Östermalm har fått positiv feedback för sitt exceptionella bemötande och behandlingar. Många patienter har uttryckt nöjdhet med Invisalign-behandlingar och personalens anpassning till individuella behov. Den moderna klinikmiljön och deras erfarenhet har uppskattats av alla. Kostnader och väntetider nämns som mindre nackdelar av ett fåtal.