Citytandläkarna Catharina Sånevall logo
Tandläkare

Citytandläkarna Catharina Sånevall

Vi erbjuder allmäntandvård till vuxna och barn centralt i hjärtat av Borås. Vi kan hjälpa till med allt från årliga kontroller, förebyggande tandvård till mer avancerad behandling med tex tandreglering och implantatbehandlingar. Vi följer med i utvecklingen och håller oss hela tiden uppdaterade på det senaste inom tandvård. Välkomna till oss!

Informationen uppdaterades 12:02 - 5 maj, 2025

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Akutverksamhet, allmäntandvård, Allmäntandvård, Tandhygienistverksamhet

Citytandläkarna erbjuder en överlag positiv upplevelse med ett fantastiskt bemötande och engagerad personal. Patienter hyllar oftast klinikens kompetens och rekommenderar den starkt. Dock har några upplevt problem vid mer komplicerade procedurer, såsom visdomstandsutdragning och röntgenbilder. Majoriteten av patienterna är nöjda och rekommenderar kliniken för både grundläggande och mer avancerad tandvård.
Engagerad personal
Kompetenta tandläkare
Rekommenderas starkt
Problem med visdomstandshantering
Bristande röntgenbilder
familjer, vuxna, årliga kontroller, avancerad tandvård
*Sammanfattat från Google (7) & Facebook (4).

Boka tid direkt

Akut tandvård - för dig över 19 år