Sollentuna amningsmottagning logo
BVC barnavårdscentral

Aktuell information

Under sommaren kan våra svarstider vara längre än normalt. Mottagningen har sommarstängt 8-17 juli. Då hänvisar vi till Vällingby amningsmottagning.

Du är välkommen att höra av dig till Sollentuna amningsmottagning om du behöver hjälp och stöd med amning, har amningsproblem eller bröstkomplikationer. Vi är en BVC- sjuksköterskeledd amningsmottagning i Sollentuna som erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon, videomöten eller bokade besök. På amningsmottagningen arbetar engagerad personal för att hjälpa just dig! Vår ambition är att i lugn och ro kunna ge stöd för att hjälpa dig nå dina amningsmål.

Informationen uppdaterades 07:05 - 3 jun, 2025

Barnhälsovård/BVC

4.9
4.8
Dena H.
7 feb, 2025
Snart blir det 2 år sen min älskade son föddes. För de första tre månader, kämpade jag med amning, sen fick jag hjälp av Sandra på amningsmottagning.. hon var väldigt hjälpsam och kunnig och om jag fortfarande ammar idag, är det tack till henne..
Tiffany S.
30 aug, 2022
Fick superbra hjälp och stöd redan via telefon när jag ville boka en tid av en lugn och inlyssnande barnmorska. Hade tur och fick en tid dagen efter och träffade en annan barnmorska som verkligen tog sig tid för mig och var mycket kunnig, tydlig, omhändertagande och hjälpte mig både psykiskt och fysiskt. Stort tack!