StarrMedica ögonmottagning logo
Ögonläkare

StarrMedica ögonmottagning

På vår ögonmottagning kan du bland annat få hjälp med diagnostik och behandling av grå starr (katarakt), grön starr (glaukom), efterstarr (med YAG-laser), torra och våta förändringar i makula (gula fläcken), glaskroppsavlossning, näthinneavlossning, infektion och inflammation i bindhinnan (konjuktivit) och regnbågshinnan (irit), torra ögon, samt problem med tårvägar mm.

Informationen uppdaterades 09:07 - 7 mar, 2025

Ögonsjukvård

StarrMedica ögonmottagning erbjuder skicklig vård och en trevlig stämning, vilket uppskattas av många patienter. Den kunniga personalen, speciellt överläkaren, får mycket beröm för sin förmåga att förklara och bemöta patienters oro. Några patienter har uttryckt missnöje över otrevligt bemötande i receptionen och längre väntetid än förväntat. Kliniken uppmanas att förbättra hygienrutiner och föra mer noggranna journaler. Sammantaget erbjuder de god vård men har förbättringsområden inom service och väntetidshantering.
Skicklig personal
Förklarar tydligt
Bristande hygienrutiner
Missad information journal
ögonsjukdomar, äldre patienter
*Sammanfattat från Google (13).

3.1
Carin O.
14 apr, 2025
Så bra bemötande! Så bra omhändertagande! Så kort väntetid. Väldigt trygg & skicklig kirurg & hela teamet samarbetar så bra & smidigt.
1.5
Ann-Kathrine W.
11 feb, 2025
De glömde bort mig och när det bara var jag kvar i väntrummet frågade receptionisten om jag väntade på någon jag hade då suttit där i över en timme och väntat. Han hämtade då läkaren som var allmänt otrevlig som om jag störde henne jag fick komma in och sedan var snabbt jag ute igen det tog bara några få minuter, jag fick veta att jag var för gammal för någon mer ingående utredning hade jag varit yngre så hade det varit en annan sak. Det var den mest otrevliga läkaren jag mött Jaroslawa hette hon. Jag vill inte gå dit igen.

Boka tid direkt