Välkommen till BVC, Familjecentralen Mellerud! Vår BVC har en stabil bemanning med lång yrkeserfarenhet och skall vara ett naturligt förstahandsval för alla barnfamiljer i Melleruds kommun. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på människan och vår uppgift är att skapa största möjliga trygghet för de barnfamiljer som valt oss som vårdgivare. Verksamhetschef Karin Utbo, tel. 070-3270701.
Närhälsan Mellerud barnavårdscentral får blandade recensioner. Många patienter uppskattar ett varmt bemötande, trevlig personal och fin vård. Snabb tidsbokning upplevs också av några. Men det finns kritik mot långa väntetider, ovillig personal och att läkarna inte alltid är tillmötesgående, vilket många tycker. Tillgängliga tider verkar också vara ett återkommande problem för vissa. Övergripande åsikterna är delade gällande denna vårdcentral.