Välkommen till oss på BVC! Vi finns för dig som har barn mellan 0 - 6 år. Vi följer det nationella barnhälsovårdsprogrammet med bl a hembesök, föräldragrupper, barnvaccinationer, barnets utveckling och tillväxt. Telefontid vardagar för rådgivning och samtal. Vårdcentralchef: Elin Hansson Mobil: 070-2311506
Närhälsan Lysekil barnavårdscentral får beröm för sitt vänliga bemötande och en engagerad vårdpersonal som ger professionell service. Patienter uppskattar den noggranna och effektiva vården, speciellt vid akutbesök. Däremot finns utmaningar med att boka läkartider, och journalhanteringen kan ibland vara bristfällig. Trots vissa väntetider och prioriteringsproblem, särskilt för barn, är kliniken en bra resurs för barnfamiljer och de som söker akut vård.