Välkommen till oss på barnavårdscentralen. Här får du träffa engagerade distriktssköterskor som arbetar i team med vår barnläkare. Vi finns till för dig som förälder i frågor som berör: -amning - mat -sömn - föräldrarollen.
Hembesök till nyfödda, stöd, trygghet och service.
Regelbundna hälsokontroller, allt för att ditt barn ska utvecklas med bästa hälsa och trygghet.
Pröva oss - vi vet vem vi är...
Hembesök till nyfödda, stöd, trygghet och service.
Pröva oss - vi vet vem vi är till för.
Närhälsan Sylte barnavårdscentral erbjuder snabb respons och en trevlig reception, men många patienter har upplevt problem med lång väntetid på provsvar och kommunikation. Enstaka positiva upplevelser med kort väntetid och effektiv antibiotikabehandling finns också. Däremot är språkbarriärer och vårdkvalitet ett återkommande klagomål. Personalbristen påverkar upplevelsen negativt, särskilt i labbet.