Bergman Clinics Tranås Ögonklinik är en specialistläkarmottagning som ingår i Region Jönköpings läns vårdval för ögonsjukvård. Vi utför diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar, som t ex grön starr och förändringar i gula fläcken. Avtalet med Region Jönköpings län innefattar även operation av grå starr (katarakt) samt ögonbottenfotografering för patienter med diabetes.
Vi sätter...
Den 5 september stänger kliniken kl 13. Vi hänvisar då till Bergman Clinics A6 Ögonklinikn på telefon nr 036-8602030.
Vi sätter patienten i centrum och har som mål att alltid ge dig ett personligt bemötande med god kontinuitet.
Du är välkommen till oss oavsett om du bor i Småland, Östergötland eller någon annanstans i landet.
Vanlig patientavgift och högkostnadskort gäller när Du söker ögonsjukvård inom Region Jönköpings läns vårdval. Läs mer på vår hemsida www.bergmanclinics.se
eller kontakta oss på info@tranasogonklinik.se
Hos oss får du också akut ögonsjukvård där vi ger råd, utreder och behandlar patienter i behov av specialiserad ögonsjukvård.
Gäller det personer under 18 år kontaktar du Ögonmottagningen Länssjukhuset Ryhov.
Ring 1177 eller 010-241 00 00 om ditt vårdbehov inte kan vänta på kvällar och helger. Då blir du hänvisad till en ögonmottagning som har jour.