Capio Ögon Trollhättan logo
Ögonläkare

Capio Ögon Trollhättan

Välkommen till Capio Ögon i Trollhättan! Till oss kan du komma för synfelsoperationer, gråstarroperation eller besöka vår ögonmottagning. Du kan komma till oss antingen som privat patient eller via det avtal vi har med VGR om såväl gråstarroperationer som medicinsk ögonmottagning. Vi samarbetar även med de flesta försäkringsbolag vad gäller sjukförsäkringar för gråstarr och ögonsjukdomar.

Informationen uppdaterades 07:38 - 30 maj, 2024

Ögonsjukvård

De flesta patienter känner sig nöjda med Capio Ögon Trollhättan. De uppskattar den trevliga och professionella personalen samt de moderna lokalerna och utrustningen. Företaget har fått beröm för hantering av sena ankomster och snabb operationstid. Däremot kan telefonkön vara en utmaning, och vissa rapporterar lång väntetid på plats eller svårigheter att nå kliniken. Några patienter nämnde också fler besök än förväntat.
Trevlig och kompetent personal
Moderna lokaler och utrustning
Snabb och proffsig operationserfarenhet
Centralt läge
Flexibelt hanterade sena ankomster
Korta väntetider till operation
Svårt att nå via telefon
Lång väntetid på plats
Komplex väg till kliniken
Fler besök än förväntat
Gråstarr, efterstarr, allmän ögonvård
*Sammanfattat från Google (35) & Facebook (1).

Boka tid direkt